CaibarienApa penghasil pengubah minyak yang ditenggelamkanPengedaran borong

122HP117294921   ·  2022-05-22 00:28:34   ·   Mesin dan peralatan industri

Dari penampilan, jenis pakej berbeza. inti pengubah dan koil elektromagnetik boleh dilihat segera untuk pengubah jenis kering, dan hanya shell boleh dilihat untuk pengubah yang ditenggelamkan minyak;Oleh itu, dalam proses pemasangan peralatan bawah stesen, tongkat kilat patut ditetapkan mengikut situasi khusus untuk mencegah kerosakan kepada pengubah jenis kering perlindungan relay disebabkan oleh kilat. Selain itu, dalam pemasangan dan proses penggunaan tongkat kilat, pilih jenis yang masuk akal tongkat kilat mengikut situasi operasi untuk menentukan bahawa mereka berada dalam situasi yang sama. Selain itu, semasa pemasangan tongkat kilat, sila sambungkan semua laluan sejauh mungkin untuk mencegah kesalahan lain.Caibarien,Kaedah sentuhan tangan untuk pemeriksaan pengubahKapasiti pembawa setiap muatan berbeza. Secara umum, pengubah jenis kering patut berfungsi di bawah kapasiti bernilai, sementara pengubah minyak mempunyai kapasiti kerja muatan yang lebih baik.MpigiShell plastik produk elektrik dan bekalan pejabat dipenuhi dengan wayar mendarat. Jika lapisan pengisihan rosak dan shell dipenuhi tenaga, untuk mencapai tujuan keselamatan aliran elektrik akan bocor ke bumi sepanjang wayar mendarat yang dipasang, jika tidak ia akan mempunyai kesan negatif pada keselamatan hidup.Apabila mengambil sampel dalam tong bensin besar, sampel akan dipilih mengikut % bilangan tong bensin, tetapi tidak kurang dari tong. Apabila mengumpulkan sampel dalam batch pail atau botol ukuran kecil dan tengah, sampel akan diambil mengikut % jumlah botol (botol).Isolasi dan pemindahan panas berbeza. Pengubah jenis kering secara umum diisilai dengan resin epoksi, disejukkan oleh udara semulajadi dan kapasitas besar oleh peminat sentrifugal. Pengubah yang ditenggelamkan minyak diisilai oleh minyak mengisolasi, diisilai oleh minyak mengisolasi dalam sistem yang berkeliaran di dalam pengubah, dan panas dibuang pada radiator (radiator) sistem yang berkeliaran di dalam pengubah.


CaibarienApa penghasil pengubah minyak yang ditenggelamkanPengedaran borongPenghakiman cacat pengubah kuasaPembuat penukar tidak boleh menggunakan kaedah sentuhan tangan untuk mengesan peralatan tenaga tinggi yang bertenaga, seperti penukar dalam operasi dan peralatan pendaratan neutral dari kola penahanan lengkung. For the equipment without power supply and whose shell is reliable grounding device, the temperature or temperature rise must be tested by hand. Peralatan sekunder boleh diperiksa dengan kaedah sentuhan tangan apabila ia panas dan bergetar.Apabila sampel minyak digunakan, spesifikasi teknikal keselamatan dan keselamatan api di tempat akan dilaksanakan secara ketat.Raka Tanda,CaibarienHarga pengubah jenis kering 1000kW,Dry type transformer factoryApabila skru ekstruder inti melalui memegang inti besi penukar adalah longgar, terdapat bahagian topi skru yang tersisa pada inti besi, atau bahan logam kecil jatuh ke dalam penukar,CaibarienPengubah jenis kering 1250kva, squeak & rdquo; Ia seperti magnet menghisap pencuci kecil,CaibarienUjian rutin pengubah yang ditenggelamkan minyak, sementara voltaj bekerja, arus dan suhu pengubah semua normal. Keadaan seperti ini biasanya tidak membahayakan semua operasi normal pengubah, dan boleh diselesaikan sehingga kekurangan kuasa.Selepas ujian tiada muatan dijalankan normal selama jam, ia boleh dipindahkan ke operasi pada muatan, dan muatan akan bertambah secara perlahan-lahan dari %, % dan % mengikut gred.


CaibarienApa penghasil pengubah minyak yang ditenggelamkanPengedaran borongJika penukar yang ditenggelamkan minyak dibakar oleh penutup penukar, apabila penukar yang ditenggelamkan minyak gagal, sisi bawah penukar akan dibuka dan sebahagian yang sesuai akan diletakkan. Apabila penukar yang ditenggelamkan minyak terbakar, minyak tidak boleh dilepaskan untuk menghindari kejadian penukar yang ditenggelamkan minyak. At the same time,Proses penghasilan pengubah jenis kering sangat proses dan mesti secara teknikal sebagai pilar tertentu. Hanya dengan cara itu, prestasi pengubah jenis kering akan lebih stabil. Apa proses penghasilan umum dan langkah pengubah jenis kering?Isolasi antara lembaran besi silikon rosak, menghasilkan pemanasan dan mencair inti besi;Apabila ujian muatan penuh dilakukan dan semuanya normal, muatan boleh disambung.Caibarien,Jatuh perkara asing dan menghancurkanBerapa panjang gelombang pengubah yang ditenggelamkan minyak?Oil leakage of cast iron parts

5 Reply   |  Until 2022-05-22 00:28:34 | 213 View

Dulang kabel epoksi komposit 2022-05-22 08:24:23 Support  0 | Against  0

CaibarienApa penghasil pengubah minyak yang ditenggelamkan Kualitinya tidak buruk, dan barang dihantar tepat pada masanya. Saya mengesyorkan anda membelinya lain kali.

Pembinaan kejuruteraan perumahan 2022-05-22 08:27:05 Support  0 | Against  0

Saya akan membelinya pada masa hadapan CaibarienApa penghasil pengubah minyak yang ditenggelamkan dan saya akan datang kepada anda lagi. Terima kasih bos, berikan saya komen yang baik. Saya sayang awak bos. Terima kasih!

pelaburan perniagaan 2022-05-22 07:57:06 Support  0 | Against  0

CaibarienApa penghasil pengubah minyak yang ditenggelamkan Beri saya diskaun lain kali, saya doakan anda banyak wang

Pembinaan dan pemasangan kejuruteraan 2022-05-22 09:15:37 Support  0 | Against  0

CaibarienApa penghasil pengubah minyak yang ditenggelamkanBerapa harganya, bolehkah saya memindahkan barang?

Jualan arak 2022-05-22 08:10:30 Support  0 | Against  0

Untuk memenuhi jangkaan bos terhadap saya, saya akan menulis penilaian saya sendiri secara objektif, saksama dan jujur, CaibarienApa penghasil pengubah minyak yang ditenggelamkan memang sangat bagus, terima kasih!!!
LoginCan Publish Content